top of page

Bekijk alle opties...

Livemuziek

Boek ons voor een onvergetelijke, muzikale herinnering! Vol enthousiasme hebben wij een gevarieerd repertoire opgebouwd voor bruiloften, (tuin-)feesten, diners, en diverse andere gelegenheden. Een muzikaal duo dat zowel een dienende rol, als een entertainende rol aan kan nemen. Naast intieme songs spelen wij èchte meezingers en zwepen wij het publiek op met catchy ritmes en een gezonde dosis humor! Van romantische zwijmel-muziek, tot ' de voetjes van de vloer' en dansen op tafel! Uw favoriete covers, maar dan in een 'Jip & Daym-jasje'. Het plezier en de passie voor muziek zijn altijd duidelijk voelbaar en wij zijn vastberaden om u en uw gasten een fantastische, muzikale beleving te bezorgen...  

DJ-Act

Jip & Daym zijn nu ook te boeken als DJ-act! Wilt u na onze livemuziek nog even door met feesten? Goed nieuws. Wij ook! Met onze DJ-act draaien de rollen om! In plaats van Jip & Daym

(J & D), staan nu Daym & Jip (DJ) voor u te performen. De strikjes gaan af en de bandana's gaan om. Wij krijgen regelmatig de vraag of wij en DJ kennen, die na ons optreden, het feest naar een nog hoger niveau kan tillen. Nou wil het toeval dat we dit gewoon zelf doen. Een van onze hobby’s is het draaien van de lekkerste plaatjes. Met deze optie nemen wij onze eigen, professionele draaitafel mee en daarbij ook nog eens twee flinke subwoofers, zodat de bas in het hele lichaam voelbaar is! We gaan door tot in de late uurtjes. Met een setlist om 'U' tegen te zeggen, twee professionele lichtsets en een rookmachine, maken we het feest compleet! 

Lied Op Maat

Als u voor deze optie kiest, schrijven wij een persoonlijke tekst op een reeds bestaande melodie van een nummer naar keuze. Verras uw geliefde, vriend of collega met een persoonlijke, muzikale boodschap; een lied op maat. Kies een nummer wat veel voor u en uw geliefde betekent, of laat de nummerkeuze geheel aan ons over. Wij schrijven de tekst aan de hand van een door-uzelf- ingevulde vragenlijst! Een bijzonder cadeau dat de toehoorder lang zal bijblijven. Leuk voor bruiloften en verjaardagen!

Extra Opties

Wij zouden Jip & Daym niet zijn als wij niet allerlei extra opties zouden aanbieden om uw feest nog sfeervoller en completer te maken. Denk aan dingen als sfeerverlichting,, professionele lichtsets, podium decoratie en rookmachines. We halen alles uit de kast om de sfeer op uw feest te vergroten en verhogen. Klik op de link hieronder om een indruk te krijgen van alle extra opties die wij aanbieden.       

bottom of page