top of page

Extra Opties

Wij zouden Jip & Daym niet zijn als wij niet allerlei extra opties zouden aanbieden om uw feest nog sfeervoller en completer te maken. Denk aan dingen als sfeerverlichting,, professionele lichtsets, podium decoratie en rookmachines. We halen alles uit de kast om de sfeer op uw feest te vergroten en verhogen. Kijk hieronder om een indruk te krijgen van alle extra opties die wij aanbieden.       

Optie 1: sfeerverlichting

 Licht maakt het verschil! Licht brengt sfeer en sfeer is wat u wilt overbrengen op uw gasten. Met deze optie nemen wij twee lampenbollen mee, op statief, die aan weerszijde van het podium worden geplaatst. De lampenbollen geven warm, geel licht en hebben een organische vorm. Naast deze lampen nemen wij sfeerverlichting mee voor op de grond (een soort kerstverlichting) en daarnaast ook twee Oosterse tafellampen. Op een indruk te krijgen van de sfeer kunt u onderstaande video bekijken:

Optie 2: podium decoratie

Met deze optie maken wij het podium nog gezelliger door het gebruik van Perzische tapijten, hangplantjes en rieten mandjes. Ook dit soort kleine dingen dragen bij aan de sfeer die u wilt neerzetten. Bekijk hieronder de foto's: 

Golden Autumn in a field_edited_edited.jpg
Golden Autumn in a field_edited_edited.jpg

Optie 3: twee professionele lichtsets (Stairville LED BossFx-1 Pro Bundle)

Zoals eerder genoemd, licht maakt het verschil! Onderschat de kracht en sfeer-verhogende werking van licht niet! Met deze optie brengen wij twee professionele lichtsets mee, die voorzien zijn van allerlei koele 'snufjes'. Er zijn ontelbare standen, kleuren, lasers en licht-effecten mogelijk met deze sets. De lichten kunnen bijvoorbeeld meebewegen op het ritme van de muziek. Tover een 'gewone', 'saaie' ruimte met één handomdraai in, in een flitsende dansvloer. Als mensen ons vragen om echt een feest te bouwen met onze muziek, dan raden we deze optie altijd meteen aan. De lichten zorgen ervoor dat u direct het gevoel hebt dat u in een club, of discotheek staat. Nog voordat de muziek aangaat hebben mensen al zin om te dansen. bekijk hieronder de video voor een sfeerimpressie: 

Optie 4: De rookmachine

Als het dak er echt af moet dan kunt u ervoor kiezen om een rookmachine bij te boeken. Net als op de dansvloer van een club of discotheek wordt er geleidelijk rook in de ruimte geblazen. Dit maakt de sfeer spannender en mysterieuzer en de lichtsets en lasers komen dan ook veel beter tot hun recht. We raden de combi tussen licht en rook dan ook zeer aan. Bekijk de video hieronder voor een voorbeeld: 

Optie 5: Jip & Daym als DJ-act

Jip & Daym zijn nu ook te boeken als DJ-act voor na de live-muziek. Klik hieronder voor meer informatie:

Optie 6: Subwoofers (Mackie - SR18S 18" - Powered 1600 Watt)

Als u deze optie kiest, nemen wij deze 'grote jongens' mee. Twee 1600 Watt subwoofers, zodat de bas in het hele lichaam voelbaar is. Wij raden bij zowel de live-muziek, als bij de DJ-act, de subs aan, omdat het extra laag dat de luisteraar voelt èn hoort, zorgt voor een veel completere beleving van de muziek. Het maakt een groot verschil en zorgt ervoor dat het geluid niet dun, maar vol en rijk klinkt. 

2051880-00_SR18S_Web.png
2051880-00_SR18S_Web_edited.png

Optie 6: huur van geluidsinstallatie

Gebruik van onze geluidsinstallatie voor-, tussendoor- of na ons optreden is ook mogelijk. Met deze optie kunt u bijvoorbeeld nog tot in de late uurtjes doorfeesten met uw eigen Spotify-lijst, u kunt tevens gebruik maken van onze microfoons voor bijvoorbeeld speeches, of eigen muzikale invulling. Vraag ons naar de opties en mogelijkheden via het contactformulier. 

bottom of page