top of page

Livemuziek

Boek ons voor een onvergetelijke, muzikale herinnering! Vol enthousiasme hebben wij een gevarieerd repertoire opgebouwd voor bruiloften, (tuin-)feesten, diners, en diverse andere gelegenheden. Een muzikaal duo dat zowel een dienende rol, als een entertainende rol aan kan nemen. Naast intieme songs spelen wij èchte meezingers en zwepen wij het publiek op met catchy ritmes en een gezonde dosis humor! Van romantische zwijmel-muziek, tot 'de voetjes van de vloer' en dansen op tafel! Uw favoriete covers, maar dan in een 'Jip & Daym-jasje'. Het plezier en de passie voor muziek zijn altijd duidelijk voelbaar en wij zijn vastberaden om u en uw gasten een fantastische, muzikale beleving te bezorgen...  

Sets en onderverdeling

Goed om te weten!

Wij kunnen maximaal 4 uur spelen. Onze speeltijden zijn onder te verdelen in sets van 30, 45 of 60 minuten. De vorm die wij het meeste aanhouden is sets van 45 min. en dan een kwartiertje pauze. Een voorbeeld van een avondvullend programma zou bijvoorbeeld zijn:

- Set 1:         19:00 - 19:45 

- Set 2:        20:00 - 20:45

- Set 3:        21:00 - 21:45

- Set 4:       22:00 - 22:45

Wat gebeurt er in onze pauzes?

In de pauzes laten wij het natuurlijk niet stilvallen! Sterker nog, wij blijven 'in charge' over de muziek. Wij kunnen de boxen op afstand besturen via bluetooth en zullen ervoor zorgen dat het feest niet stilvalt. Wij draaien bijvoorbeeld een door-uzelf-samengestelde playlist met uw favoriete nummers, of wij draaien een playlist, die volgens ons past bij de sfeer van dat moment.

Ons repertoire

Wij hebben een gevarieerd repertoire opgebouwd voor allerlei soorten gelegenheden en verschillende muzieksmaken. Momenteel spelen wij tussen de 60 en 65 nummers waar u eventueel zelf een selectie uit kunt maken. Wilt u de keuze liever aan ons laten? Ook geen enkel probleem. Wij voelen altijd goed aan wat de sfeer is van het moment en welke songs daar goed bij passen. Welk nummer we ook spelen, het is altijd ondergedompeld in een 'Jip & Daym-jasje'!

Bekijk hier onze volledige setlist om een indruk te krijgen van ons repertoire.

Uitversterkt of volledig akoestisch?

Normaal gesproken spelen wij altijd versterkt. Daym's piano heeft versterking nodig om geluid te kunnen produceren. Wij nemen, in de meeste gevallen, zelf alle benodigde apparatuur mee en rekenen daar geen extra kosten voor. Met onze eigen, professionele geluidsinstallatie garanderen wij topgeluid, een snelle opbouw en soundcheck. Mocht u toch liever zelf het geluid regelen dan kan dat, maar altijd in overleg. 

Nieuwsgierig naar onze geluidsinstallatie? Bekijk
hier de specificaties in onze technical rider. 

Wilt u toch liever een 'intieme, akoestische setting; een 'huiskamer-sfeer'? Ook dat kan! In dat geval spelen wij volledig akoestisch en ruilt Daym zijn piano in voor een melodica; een instrument dat klinkt als een accordeon, maar waar de muzikant op moet blazen om geluid te maken. 

 

Huur van onze geluidsinstallatie:

Gebruik van onze geluidsinstallatie voor-, tussendoor- of na ons optreden is ook mogelijk. Met deze optie kunt u bijvoorbeeld nog tot in de late uurtjes doorfeesten met uw eigen Spotify-lijst, u kunt tevens gebruik maken van onze microfoons voor bijvoorbeeld speeches, of eigen muzikale invulling. 

bottom of page